MyEvent

Om Renta event


Myevent (Renta event) er din komplette utstyrsleverandør være seg du arrangerer konsert, festival, idrettsarrangement, messe eller firmafest.

Som kunde hos oss har du fordelen at du kan samle mange av dine leveranser hos en leverandør. Vi tilbyr alt nødvendig utstyr som et vellykket arrangement krever. Vi har rask responstid, god service og utvikler kontinuerlig våre tjenester og produkter, slik at vi kan vare frontløperen i vår bransje.

Våre kunders suksess er nøkkelen til vår egen suksess. Vi er derfor alltid lydhøre overfor kundenes utfordring og behov slik at vi best mulig møter eller overgår disse.

Renta har døgnvakt for å sikre den beste mulige servicen når behovet oppstår. Våre medarbeidere står klare for å veilede eller rykke ut for å utbedre situasjonen som kan oppstå.

 

MyEvent er en ny satsing fra oss i Renta, vi er din komplette utstyrsleverandør til ditt arrangement, din konsert, din festival, ditt
idrettsarrangement, ditt marked – din arena.

Event, arrangement, festivaler og konserter blir en stadig større del av Renta-porteføljen.
Har du sikret ditt arrangement, har du nok løfteutstyr, har du strøm nok, har noen beregnet strømbehovet ditt? Hva med kabler, truck, lift? Hvor mange skal på toalettet i løpet av
arrangementet? Har du toaletter, urinaler og har du sørget for at det lukter godt? Hvor skal de vaske seg på henda, og hvordan? Hva skal du servere fra, har du barer og har du bord og benker som publikum kan sitte på? Har du sikret scena mot publikum? Og har du sørget for varme eller luft nok? Har du ordnet med sluser til inngang? Har du nok telt, trenger du salgsboder, eller hvor selger du billetter, mat, drikke? Har du lys nok når det blir mørkt – og har du egentlig nok kabler til alt dette?

Det har vi!

Renta sørger for riktig produkt, til rett tid og pris